Tammikuussa Väli-Amerikkaan!

Tammikuun 18. päivästä lähtien tässä blogissa matkataan läpi koralliriuttojen, mayatemppeleiden, vihreiden sademetsien ja mystisten vuoristomaisemien. Ensin tietysti pieni asiaan kuuluva viikonloppuvierailu Berliiniin! Ja Berliinistä suoraan Tulumiin Meksikoon (makoisat 22 tuntia matkustusta edessä). Reissu kulkee siis Berliinin kautta Meksikoon, Belizeen ja Guatemalaan. Näiden maiden kiertelyyn käytämme aikaa siis 3 viikkoa ja 5 päivää – kerkeääkö siinä välissä blogia edes päivittämään (?). No, se jää nähtäväksi!

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s