Tulum, Meksiko

Saavuttiin Tulumiin myöhään maanantai-iltana noin 26 tunnin matkustamisen jälkeen. Sen pidempää reissua ei kyllä kannata suunnitellakaan – loppumatkasta kumpikin nukahteli bussiin matkan uuvuttamana. Rantapuoli Tulumista on mainio rentoutumispaikka: vitivalkoista puuterihiekkaa ja turkoosia vettä. Miinuspuolena hämmastyttävän vilkas liikenne. Tulumin kylä on myös erikoisen kaukana rannasta ja liikenne täällakin on kun Hämeentiellä.

Pyörä on ehdoton kulkuväline kuten etukäteen kuulimmekin. Tälla hetkellä tutkimme Tulumin kylää pyöräillen. Kyla muodostuu lahinna yhdesta pitkasta ostoskadusta, joka tarjoilee erilaista matkamuistotavaraa keski-ikaisille amerikkalaisturisteille. Sivukadut ovatkin jo huomattavasti autenttisempaa Meksikoa. Tasta syysta hinnat ovatkin hakellyttavan korkeita, aivan Euroopan tasolla.

Eilen oli vahan aurinkoisempi paiva, jolloin loydettiin kiva lounge rannalla.IMG_2094

Meksikolaista munakasta laheisessa aamiaispaikassa:

IMG_2098

Lisays viela Meksikon reissuun: Kavaistiin Dos Ojos -nimisessa cenotessa, joka on siis maanalainen joki. Tassa pari kuvaa sukelluksilta:
IMG_2115

IMG_2214

IMG_2218

Taytyy sanoa, etta taalla tuli tehtya yhdet parhaista sukelluksista koskaan! nakyvyys makeassa vedessa vaatimattomat 150 metria.

One thought on “Tulum, Meksiko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s